« terug naar vorige pagina

Afspraak maken, Huisbezoek, Telefonisch spreekuur, uitslagen

Afspraak maken

Tussen 8:00 en 10:00 uur kunt u de praktijk bellen voor het maken van een afspraak op het spreekuur. De assistente zal u vragen naar de aard van uw klacht. Zij is opgeleid om zo goed mogelijk de spoedeisendheid van uw klacht in te schatten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Wij streven naar “vandaag gebeld, vandaag een afspraak”. Om dit te kunnen realiseren plannen we beperkt vooruit. Wij hanteren het beleid dat zieke mensen voorrang hebben op controle afspraken.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit aan bij het maken van de afspraak, we kunnen dan meer tijd voor u inplannen.

Heeft u voorkeur voor het spreekuur van een bepaalde arts? Geef dit dan ook aan bij het maken van de afspraak. De assistente zal dan proberen bij het inplannen van het spreekuur hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Online afspraak maken

U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken bij de huisarts. U kiest zelf met wie en wanneer. Heeft u meerdere klachten of vragen? Kiest u dan voor een dubbel consult, we hebben dan voldoende tijd om uw klachten te bespreken. Als u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in onze agenda.

MijnGezondheid.net

 

 

Huisbezoek

Tussen 8:00 en 10:00 uur kunt u de praktijk bellen voor het maken van een afspraak voor een huisbezoek. De dokter komt op huisbezoek wanneer u niet zelf naar de praktijk kunt komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek bent of slecht ter been bent. Een huisbezoek is natuurlijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Telefonisch spreekuur

Tussen 8:00 en 10:00 uur kunt u de praktijk bellen voor het maken van een afspraak voor een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug.

 

Uitslagen van onderzoeken

Tussen 10.45 en 12.00 uur  en tussen 13.30 en 16.30 kunt u de assistente bellen voor uitslagen van onderzoeken.